The Basic Principles Of رژیم کتوژنیک و بدنسازی

چربی‌های ناسالم: روغن‌های گیاهی فرآوری شده، سس مایونز و…

در هر حال، صرفنظر از دلایلی که برای توقف رژیم کتوژنیک دارید، مصرف مجدد کربوهیدرات‌ها پس از رژیم، عواقبی را به همراه خواهد داشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به طور کلی مصرف میوه‌ها و سبزیجات کم کربوهیدرات در رژیم کتو مجازند، اما به اندازه‌ی تعیین شده. این موارد شامل میوه‌ها و سبزیجات زیر می‌باشند:

برخی افراد از ابتلا به مشکلی به نام «کتو فلو» خبر می‌دهند. این مشکل معمولاً ظرف چند روز تمام می‌شود و علائم اصلی آن شامل اسهال، یبوست و استفراغ است. بعضی علائم دیگر آن، کمتر رایج است؛ مثلا:

در هنگام خروج از کتو باید به میزان مصرف کربوهیدارت خود توجه کنید. میزان کربوهیدرات‌ توصیه شده برای افراد، بسته به اهداف و سطح فعالیت آن‌ها متفاوت است.

خروج از کتو ممکن است با افزایش قند خون همراه باشد بنابراین زیر نظر متخصص تغذیه این کار را انجام دهید.

 در تعریف انواع این رژیم، با عبارت درشت مغذی‌ها روبه‌رو خواهید شد که باید ابتدا آن را توضیح دهیم. مواد غذایی که ما به صورت روزانه مصرف می‌‌کنیم، شامل دو دسته‌اند:

حتما بخوانید: هر آنچه باید درباره ریزمغذی‌ها و درشت مغذی‌ها بدانیم

هنگامی که کربوهیدرات‌ها را دوباره وارد رژیم خود می‌کنید، به همراه آن‌ها آب اضافی نیز وارد بدن می‌شود.

بااین‌حال، تاکنون تنها رژیم‌های کتوژنیک استاندارد و با پروتئین بالا به‌طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته‌اند. رژیم‌های کتوژنیک چرخه‌ای یا هدفمند روش‌های پیشرفته‌تری هستند و عمدتاً توسط بدنسازان یا ورزشکاران از آنها استفاده می‌شود.

هنگامی که رژیم کتو را شروع می‌کنید، برای جلوگیری از این امر حتما آب زیادی بنوشید.

بهتر است رژیم غذایی خود را بیشتر بر اساس غذاهای کامل و تک ماده‌ای قرار دهید. آووکادو جزو معدود میوه‌های مجاز در رژیم کتوژنیک است.

از آنجا که رژیم کتو یک رژیم محدود کننده است که مصرف کربوهیدرات ها را ممنوع و توصیه بر مصرف بالای چربی ها و پروتئین رژیم کتوژنیک پروتئین ها دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه به عدم پیروی از رژیم کتوژنیک در بارداری است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *